Ibland behöver vi otopediska hjälpmedel

TeamOlmed är experter inom ortopedteknik. På deras kliniker kan du genomgå en fotanalys eller få hjälp med skräddarsydda ortopediska hjälpmedel. På webshopen hittar du allting från ortopediska sulor till handledsbandage. De erbjuder även ortopediska hjälpmedel för barn, ben-, arm- och bröstproteser samt ortopedteknisk hjälp vid idrottsskador, om det så gäller rehabilitering eller ortos.

Fotanalys

TeamOlmed erbjuder en grundlig fotanalys på över 15 olika kliniker i Sverige. Analysen inkluderar samtal och frågestund där du får möjlighet att berätta om dina besvär, vilka skor du använder och så vidare. Sedan undersöks foten, både i statiskt och dynamiskt läge, samt andra nedre extremiteter som eventuellt kan ha inverkan på problemen, till exempel höft, knä, underben och lårben.

När undersökningen är klar får du en sammanfattning av undersökningens resultat och vår bedömning om eventuella åtgärder som skulle kunna hjälpa dig. Det kan exempelvis vara ortopediska inlägg, formgjutna sulor eller rörlighetsträning med låg belastning. Målet är att lindra symtomen och förebygga uppkomst av nya besvär.

Personligt anpassade inlägg och sulor

TeamOlmed erbjuder rådgivning och skräddarsydda produkter för dig som har problem med rygg, axlar eller fötter. Produkterna säljs både i butik och på webshoppen. De har lång erfarenhet och god kännedom om produkter som skor, skoinlägg, sulor, ortoser, proteser och andra ortopedtekniska hjälpmedel.

Webshop med ortopediska produkter

Skräddarsydda inlägg och sulor är så klart att föredra om du lider av fotproblem och/eller smärta som gör det svårt att utföra vanliga vardagsaktiviteter och träning. Vill du förebygga problem och ge extra stöd till fötterna, utan att du nödvändigtvis känner en omedelbar smärta eller har problem, kan du utforska produktutbudet på webshoppen.

I TeamOlmeds webshop hittar du alla typer av fotinlägg, sulor och andra relaterade produkter för dig som vill lindra eller förebygga fotproblem. Det finns till exempel ortopediska inlägg i flera storlekar med olika funktionalitet. Ett par är inriktade på att förebygga hälsporre, ett annat för att bidra med mer stöd och komfort i promenadskorna och andra är gjorda för att ge stabilt framfotsstöd när du idrottar.

Kategorier: Hälsa