Firmafester känns lite gammalmodigt och tråkigt, därför bestämde vi gemensamt på jobbet att ordna ett mer elegant event, så vi bestämde oss för att ordna en middag med ett särskilt tema. Jag fick i uppdrag att fixa allt. I Göteborg finns det ett stort utbud av cateringfirmor så jag hade mycket hemläxa att sköta. Självklart frågade jag runt bland vänner och bekanta om sådant som jag borde ta en extra titt på, men samtidigt kände jag att det skulle vara kul att hitta något helt nytt som ingen annan hade hört talas om tidigare. Och vilken succé det blev!

Italienskt tema på kvällen

Jag blev så glad när jag hittade en cateringfirma som fixade med allt! De tog nämligen inte bara hand om maten, de hjälpte mig att fixa den rätta stämningen med inredningen också. Den som har planerat en middag på arbetsplatsen vet att det här kan vara en ganska svår utmaning. Jag menar, vad gör man med ett kontorslandskap för att få en italiensk känsla? De hade med röd-och-vitrutiga dukar, hemmagjorda ljusstakar av gamla vinflaskor och en massa annat smått och gott. I ena änden av rummet dukade vi upp en stor buffé. Jag säger vi här eftersom jag var med och visade hur jag ville ha allting och de som jobbade för det här företaget var väldigt hjälpsamma.

Städning efteråt

Det som var extra skönt när man tog hjälp av en cateringfirma var att de stannade under middagen, såg till att alla vinglas var fulla hela tiden och att maten såg fräsch ut. Men sedan hjälpte de även till att städa efteråt och det var väldigt skönt att slippa göra själv. I värsta fall hade städerskorna fått ta hand om det, men de kommer inte in förrän på måndagarna. Så det hade varit lite äckligt.

Kategorier: Kost