Något av det absolut bästa som finns för ett företag, är att ha det som kallas för profilkläder. Här kan det handla om att trycka sitt företags logotyp på en t-shirt som du ger bort till dina kunder. De glada för något gratis, men det är ju inte alls säkert att de verkligen kommer att bära detta plagg. Det allra vanligaste och mest effektiva när det gäller profilkläder är att du skapar dessa för de som jobbar hos dig samt till dig själv i vissa fall. Här kommer du kunna vara säker på att de används varje dag, samt att även dina kunder ser och blir påminda om din logotyp hela tiden.

Det är definitivt t-shirten med företagets logotyp som är vanligast. Det kommer du många gånger se på allt från medelstora butiker till alla de små. Även några av de stora använder sig av traditionella t-shirt för att göra sin personal enhetlig. En t-shirt är också mycket bra då den ger massor av olika platser att placera ett tryck på. Här kan du välja att ha trycket på ena bröstsidan, på kanten av ärmarna, ett stort tryck på hela bröstet eller helt enkelt ett tryck på ryggen.

Arbetsjackan är också perfekt för företagets logotyp

Något som är väldigt bra för alla de företag som levererar olika saker utomhus, eller de som utför sitt arbete utomhus, är jackan. Detta blir det bästa valet för företagets logotyp, som då vanligtvis brukar finnas att läsa på ryggen eller i vissa fall på bröstet. När din personal använder arbetsbyxor, kan det också vara en både bra och kul idé att placera en logotyp eller ett meddelande på ett av byxbenen. Det har faktiskt visat sig mycket effektivt i vissa fall.

Poängen är att utnyttja rätt sorts plagg för verksamheten och placera ett tryck på smartaste stället!

Kategorier: Okategoriserade